Polityka Prywatności

Szanujemy Państwa prawo do prywatności.

Niniejsza Polityka Prywatności określa zasady przetwarzania danych osobowych pozyskiwanych za pośrednictwem Sklepu Internetowego www.nails.pl ( zwanego dalej „Sklepem Internetowym”)

 

§ 1

Kto jest Administratorem Twoich danych osobowych i jak możesz się z nami skontaktować?

Właścicielem sklepu i jednocześnie Administratorem Danych Osobowych jest NAILS Przemysław Mozgawa z siedzibą w Tarnowskich Górach 42-600, ul. Władysława Reymonta 5, wpisany do Centralnej Ewidencji i Informacji o Działalności Gospodarczej , posiadający numer NIP 6482268476

W razie pytań dotyczących przetwarzania Twoich danych osobowych oraz przysługujących Ci praw, skontaktuj się z nami za pośrednictwem zakładki Kontakt.

 

§ 2

Jakie są podstawy prawne przetwarzania Twoich danych osobowych?

Dane osobowe zbierane przez NAILS.pl za pośrednictwem Sklepu Internetowego są przetwarzane zgodnie z Rozporządzeniem Parlamentu Europejskiego i Rady (UE) 2016/679 z dnia 27 kwietnia 2016r. w sprawie ochrony osób fizycznych w związku z przetwarzaniem danych osobowych i w sprawie swobodnego przepływu takich danych oraz uchylenia dyrektywy 95/46/WE (ogólne rozporządzenie o ochronie danych), zwane również RODO.

 

§ 3

Jakie dane osobowe gromadzimy?

1. Dane osobowe zbierane są przez nas podczas:

1) zakładania konta w Sklepie Internetowym

2) składania zamówień (przy Użytkownikach nieposiadających konta w Sklepie Internetowym)

2. Podczas wypełniania formularza rejestracji Konta zbierane są przez nas takie dane osobowe jak: imię, nazwisko, adres e-mail, numer telefonu, dane do wystawienia FV;

3. Podczas składania zamówień przez Użytkowników nieposiadających konta w Sklepie Internetowym zbierane są przez nas takie dane osobowe jak: imię, nazwisko, adres poczty elektronicznej, numer telefonu, dane adresowe do wysyłki towaru, dane do wystawienia FV .

4. Podczas korzystania z usługi formularza kontaktowego w Sklepie Internetowym w celu wykonania umowy świadczonej drogą elektroniczną. Podstawa prawna: niezbędność do wykonania umowy o świadczenie usługi formularza kontaktowego (art. 6 ust. 1 lit. b RODO);

5. Administrator przetwarza dane osobowe Użytkowników odwiedzających profile Administratora prowadzone w mediach społecznościowych (Facebook, YouTube, Instagram). Dane te są przetwarzane wyłącznie w związku z prowadzeniem profilu, w celeach statystycznych, analitycznych, informowania Użytkowników o aktywności Administratora oraz promowaniu różnego rodzaju wydarzeń, usług oraz produktów. Podstawą prawną przetwarzania danych osobowych przez Administratora w tym celu jest jego uzasadniony interes (art. 6 ust. 1 lit. f RODO) polegający na promowaniu własnej marki.

6. Przekazanie danych osobowych do NAILS.pl jest dobrowolne, w związku z zawieranymi umowami sprzedaży, czy tez świadczeniem usług za pośrednictwem Strony Internetowej Sklepu, z tym jednak zastrzeżeniem, że niepodanie określonych w formularzach danych w procesie rejestracji uniemożliwia rejestrację i założenie konta Klienta, zaś w przypadku składania zamówienia bez rejestracji konta Klienta uniemożliwi złożenie i realizację zamówienia.

§ 4

W jakich celach są przetwarzane Twoje dane osobowe?

Dane osobowe są zbierane w celu realizacji zamówień składanych przez Użytkownika.

1. W celu rejestracji konta w Sklepie Internetowym, w celu utworzenia indywidualnego konta i zarządzania tym kontem, podstawa prawna: niezbędność do wykonania umowy (art. 6 ust. 1 lit. b RODO);

2. Zawarcia i wykonywania umowy zawartej z Administratorem, rozpatrzenia reklamacji lub zrealizowania prawa odstąpienia od umowy sprzedaży, dokonania niezbędnych rozliczeń w związku z jej zawarciem, podstawa prawna: niezbędność do wykonania umowy (art. 6 ust. 1 lit. b RODO);

3. W celu ustalania, dochodzenia i egzekucji roszczeń, podstawa prawna – prawnie uzasadniony interes (art. 6 ust. 1 lit. f RODO) polegający na ustaleniu, dochodzeniu i egzekucji roszczeń oraz na obronie przed roszczeniami w postępowaniu przed sądami i innymi organami państwowymi.

4. W celu badania satysfakcji Użytkownika oraz w celu marketingowym polegającym na promowaniu Administratora oraz jego produktów, podstawa prawna: uzasadniony interes Administratora (art. 6 ust. 1 lit. f RODO).

 

§ 5

Komu udostępniamy Twoje dane osobowe?



1. Dane osobowe Użytkownika uzyskane za pośrednictwem Sklepu Internetowego przekazywane są kontrahentom Administratora, jeśli wynika to z realizacji celów, o których mowa powyżej, w tym:

a. operatorom płatności w przypadku płatności dokonywanej za pomocą przelewu elektronicznego lub przelewu bankowego;

b. przewoźnikowi – firmie kurierskiej, w zakresie niezbędnym do dostarczenia zamówionych Produktów;

c. podmiotom wspierającym procesy księgowe i prawne;

d. podmiotom świadczącym usługi IT, w tym hostingu.

  1. Dane osobowe Użytkownika uzyskane za pośrednictwem Sklepu Internetowego mogą być przekazywane także podmiotom i organom, w przypadku których udostępnienie danych wymagane jest na podstawie przepisu prawa powszechnie obowiązującego, decyzji administracyjnej lub orzeczenia sądowego.

    3. Dostawa zamówionych Produktów do innej osoby fizycznej niż Klient może nastąpić tylko wtedy, gdy Klient posiada zgodę tej osoby na otrzymanie Produktów i przetwarzanie danych osobowych przez Administratora. Podanie w formularzu Zamówienia danych innej osoby fizycznej stanowi oświadczenie Klienta o dysponowaniu ww. zgodą.

 

§ 6

Pliki cookies

1. Sklep Internetowy NAILS.pl używa cookies. Są to niewielkie pliki tekstowe wysyłane przez serwer www i przechowywane przez oprogramowanie komputera przeglądarki. Kiedy przeglądarka ponownie połączy się ze stroną, witryna rozpoznaje rodzaj urządzenia, z którego łączy się użytkownik. Parametry pozwalają na odczytanie informacji w nich zawartych jedynie serwerowi, który je utworzył. Cookies ułatwiają więc korzystanie z wcześniej odwiedzonych witryn.

Cele w jakich wykorzystywane są Cookies

  1. Administrator wykorzystuje Cookies Własne w następujących celach:
    a. Konfiguracji serwisu
    I. dostosowania zawartości stron internetowych Serwisu do preferencji Użytkownika oraz optymalizacji korzystania ze stron internetowych Serwisu.
    II. rozpoznania urządzenia Użytkownika Serwisu oraz jego lokalizację i odpowiednio wyświetlenia strony internetowej, dostosowanej do jego indywidualnych potrzeb;
    III. zapamiętania ustawień wybranych przez Użytkownika i personalizacji interfejsu Użytkownika, np. w zakresie wybranego języka lub regionu, z którego pochodzi Użytkownik,
    IV. zapamiętania historii odwiedzonych stron w serwisie w celu rekomendacji treści,
    V. rozmiaru czcionki, wyglądu strony internetowej itp.
    b. Uwierzytelniania użytkownika w serwisie i zapewnienia sesji użytkownika w serwisie
    utrzymania sesji Użytkownika Serwisu (po zalogowaniu), dzięki której Użytkownik nie musi na każdej podstronie Serwisu ponownie wpisywać loginu i hasła;
    poprawnej konfiguracji wybranych funkcji Serwisu, umożliwiając w szczególności weryfikację autentyczności sesji przeglądarki.
    optymalizacji i zwiększenia wydajności usług świadczonych przez Administratora.
    c. Realizacji procesów niezbędnych dla pełnej funkcjonalności stron internetowych:
    I. dostosowania zawartości stron internetowych Serwisu do preferencji Użytkownika oraz optymalizacji korzystania ze stron internetowych Serwisu. W szczególności pliki te pozwalają rozpoznać podstawowe parametry Urządzenia Użytkownika i odpowiednio wyświetlić stronę internetową, dostosowaną do jego indywidualnych potrzeb;
    II. poprawnej obsługi programu partnerskiego, umożliwiając w szczególności weryfikację źródeł przekierowań Użytkowników na strony internetowe Serwisu.
    d. Zapamiętania lokalizacji użytkownika
    poprawnej konfiguracji wybranych funkcji Serwisu, umożliwiając w szczególności dostosowanie dostarczanych informacji do Użytkownika z uwzględnieniem jego lokalizacji.
    I. Analiz i badań oraz audytu oglądalności tworzenia anonimowych statystyk, które pomagają zrozumieć, w jaki sposób Użytkownicy Serwisu korzystają ze stron internetowych Serwisu, co umożliwia ulepszanie ich struktury i zawartości;
    f. Świadczenia usług reklamowych dostosowania prezentowanych za pośrednictwem Serwisu reklam produktów i usług
    g. Zapewnienia bezpieczeństwa i niezawodności serwisu

  2. Administrator usługi wykorzystuje Cookies Zewnętrzne w następujących celach:
    a. zbierania ogólnych i anonimowych danych statycznych za pośrednictwem narzędzi analitycznych np. Google Analytics,
    b. prezentowania reklam dostosowanych do preferencji Użytkownika z wykorzystaniem narzędzia internetowej reklamy,
    c. wykorzystania funkcji interaktywnych w celu popularyzacji serwisu za pomocą serwisów społecznościowych:

  • twitter.com

  • instagram.com

  • facebook.com

  • plus.google.com


Możliwości określenia warunków przechowywania lub uzyskiwania dostępu przez Cookies

  1. Użytkownik może samodzielnie i w każdym czasie zmienić ustawienia dotyczące plików Cookies, określając warunki ich przechowywania i uzyskiwania dostępu przez pliki Cookies do Urządzenia Użytkownika. Zmiany ustawień, o których mowa w zdaniu poprzednim, Użytkownik może dokonać za pomocą ustawień przeglądarki internetowej lub za pomocą konfiguracji usługi. Ustawienia te mogą zostać zmienione w szczególności w taki sposób, aby blokować automatyczną obsługę plików cookies w ustawieniach przeglądarki internetowej bądź informować o ich każdorazowym zamieszczeniu Cookies na urządzeniu Użytkownika. Szczegółowe informacje o możliwości i sposobach obsługi plików cookies dostępne są w ustawieniach oprogramowania (przeglądarki internetowej).

  2. Użytkownik może w każdej chwili usunąć pliki Cookies korzystając z dostępnych funkcji w przeglądarce internetowej, której używa.

  3. Ograniczenie stosowania plików Cookies, może wpłynąć na niektóre funkcjonalności dostępne na stronie internetowej Serwisu.

 

Jakich plików „cookies” używamy?
Ze względu na czas, przez jaki plik cookie będzie umieszczone w Twoim urządzeniu końcowym (komputer, notebook, tablet, smartfon itd.) stosowane są dwa rodzaje plików cookies: sesyjne oraz stałe. Pierwsze z nich są plikami tymczasowymi, które pozostają na Twoim urządzeniu, aż do wylogowania ze strony internetowej lub wyłączenia oprogramowania (zamknięcia przeglądarki internetowej). Stałe pliki cookies pozostają na Twoim urządzeniu przez okres, który został określony w parametrach plików „cookies” lub do momentu ich ręcznego usunięcia. Pragniemy podkreślić, iż w trosce o Wasze bezpieczeństwo nie przechowujemy w plikach cookies danych osobowych Użytkowników naszego Serwisu.

Dodatkowe informacje dotyczące plików cookies wykorzystywanych na stronach naszej firmy
Niezbędne pliki cookie
Pliki cookie tego typu umożliwiają swobodne poruszanie się w serwisie NAILS.pl i korzystanie z wszystkich jego funkcji, takich jak dostęp do bezpiecznych obszarów strony (po zalogowaniu). Brak tych plików uniemożliwia korzystanie m.in. z funkcji zakupów.

Pliki cookie związane z poprawą wydajności
Z kolei tego typu pliki cookies gromadzą informacje, w jaki sposób użytkownik korzysta ze strony, np. które strony odwiedza najczęściej i czy otrzymuje wiadomości o błędach ze stron. Wszystkie zbierane w ten sposób informacje są łączone oraz anonimowe i wykorzystywane wyłącznie do usprawnienia działania strony oraz do celów statystycznych.

Pliki cookie związane z funkcjonalnością
Pliki cookie tego typu umożliwiają stronie zapamiętanie dokonywanych przez użytkownika wyborów i dostarczają ulepszone, bardziej spersonalizowane funkcje (np. sposób wyświetlania i prezentacji produktów na stronie). Tego rodzaju pliki cookie mogą być również używane do zapamiętywania poczynionych zmian w zakresie rozmiaru tekstu, czcionek i innych elementów witryny, które można dostosować. Mogą także służyć do świadczenia usług, o które zabiega użytkownik, takich jak dodawanie komentarzy na forum. Gromadzone w ten sposób pliki i zawarte w nich informacje mogą być anonimowe i nie mogą być wykorzystywane do śledzenia aktywności użytkownika na innych stronach internetowych.

Pliki cookie związane z targetowaniem i reklamą
Na podstawie tych plików serwisy www wyświetlają użytkownikom reklamy, które mogą ich zainteresować. Pliki używane są również do ograniczenia liczby wyświetleń danej reklamy oraz pozwalają mierzyć efektywność realizowanych działań reklamowych. Zwykle są umieszczane przez sieci i agencje reklamowe za naszą zgodą. Zapamiętują, że użytkownik odwiedził daną stroną i udostępniają tę informację innym organizacjom, np. reklamodawcom.

 

6. NAILS.pl może gromadzić adresy IP Klientów. Adres IP to numer przydzielany komputerowi osoby odwiedzającej Sklep Internetowy przez dostawcę usług internetowych. Numer IP umożliwia dostęp do Internetu. W większości przypadków jest przypisywany komputerowi dynamicznie, tj. zmienia się przy każdym połączeniu z Internetem. Adres IP jest wykorzystywany przez NAILS.pl przy diagnozowaniu problemów technicznych z serwerem, tworzeniu analiz statystycznych (np. określeniu, z jakich regionów notujemy najwięcej odwiedzin), jako informacja przydatna przy administrowaniu i udoskonalaniu Sklepu Internetowego, a także w celach bezpieczeństwa oraz ewentualnej identyfikacji obciążających serwer, niepożądanych automatycznych programów do przeglądania treści Sklepu Internetowego.

§ 7

Jakie Użytkownik posiada uprawnienia związane z przetwarzaniem danych?

1. Prawo do cofnięcia zgody – podstawa prawna: art. 7 ust. 3 RODO.

a) Klient ma prawo do cofnięcia każdej zgody, jakiej udzielił NAILS.pl

b) Cofnięcie zgody ma skutek od momentu wycofania zgody.

c) Cofnięcie zgody nie wpływa na przetwarzanie dokonywane przez Nails.pl zgodnie z prawem przed jej cofnięciem.

d) Cofnięcie zgody nie pociąga za sobą dla Klienta żadnych negatywnych konsekwencji, może jednak uniemożliwić dalsze korzystanie z usług lub funkcjonalności, które zgodnie z prawem NAILS..pl może świadczyć jedynie za zgodą.

2. Prawo do sprzeciwu wobec przetwarzania danych – podstawa prawna: art. 21 RODO.

a) Klient ma prawo w dowolnym momencie wnieść sprzeciw – z przyczyn związanych z jego szczególną sytuacją – wobec przetwarzania jego danych osobowych, w tym profilowania, jeżeli NAILS.pl przetwarza jego dane w oparciu o prawnie uzasadniony interes, np. marketing produktów i usług NAILS.pl, prowadzenie statystyki korzystania z poszczególnych funkcjonalności Sklepu Internetowego oraz ułatwienie korzystania ze Sklepu Internetowego, a także badanie satysfakcji.

b) Jeżeli sprzeciw Klienta okaże się zasadny i NAILS.pl nie będzie miał innej podstawy prawnej do przetwarzania danych osobowych, dane osobowe Klienta zostaną usunięte, wobec przetwarzania których, Klient wniósł sprzeciw.

3. Prawo do usunięcia danych („prawo do bycia zapomnianym”) – podstawa prawna: art. 17 RODO.

a) Klient ma prawo do żądania usunięcia wszystkich lub niektórych danych osobowych.

b) Klient ma prawo żądania usunięcia danych osobowych, jeżeli:

a. dane osobowe nie są już niezbędne do celów, w których zostały zebrane lub w których były przetwarzane;

b. wycofał określoną zgodę, w zakresie w jakim dane osobowe były przetwarzane w oparciu o jego zgodę;

c. wniósł sprzeciw wobec wykorzystywania jego danych w celach marketingowych;

d. dane osobowe są przetwarzane niezgodnie z prawem;

e. dane osobowe muszą zostać usunięte w celu wywiązania się z obowiązku prawnego przewidzianego w prawie Unii lub prawie Państwa członkowskiego, któremu NAILS.pl podlega;

f.. dane osobowe zostały zebrane w związku z oferowaniem usług społeczeństwa informacyjnego.

c) Pomimo żądania usunięcia danych osobowych, w związku z wniesieniem sprzeciwu lub wycofaniem zgody, NAILS.pl może zachować pewne dane osobowe w zakresie, w jakim przetwarzanie jest niezbędne do ustalenia, dochodzenia lub obrony roszczeń, jak również do wywiązania się z prawnego obowiązku wymagającego przetwarzania na mocy prawa Unii lub prawa państwa członkowskiego, któremu podlega NAILS.pl. Dotyczy to w szczególności danych osobowych obejmujących: imię, nazwisko, adres e-mail, które to dane zachowywane są dla celów rozpatrywania skarg oraz roszczeń związanych z korzystaniem z usług NAILS.pl, czy też dodatkowo adresu zamieszkania/adresu korespondencyjnego, numeru zamówienia, które to dane zachowywane są dla celów rozpatrywania skarg oraz roszczeń związanych z zawartymi umowami sprzedaży lub świadczeniem usług.

4. Prawo do ograniczenia przetwarzania danych – podstawa prawna: art. 18 RODO.

a) Klient ma prawo do żądania ograniczenia przetwarzania jego danych osobowych. Zgłoszenie żądania, do czasu jego rozpatrzenia uniemożliwia korzystanie z określonych funkcjonalności lub usług, z których korzystanie będzie się wiązało z przetwarzaniem danych objętych żądaniem. NAILS..pl nie będzie też wysyłał żadnych komunikatów, w tym marketingowych.

b) Klient ma prawo do żądania ograniczenia wykorzystania danych osobowych w następujących przypadkach:

a. gdy kwestionuje prawidłowość swoich danych osobowych – wówczas NAILS..pl ogranicza ich wykorzystanie na czas potrzebny do sprawdzenia prawidłowości danych, nie dłużej jednak niż na 7 dni;

b. gdy przetwarzanie danych jest niezgodne z prawem, a zamiast usunięcia danych Klient zażąda ograniczenia ich wykorzystania;

c. gdy dane osobowe przestały być niezbędne do celów, w których zostały zebrane lub wykorzystywane ale są one potrzebne Klientowi w celu ustalenia, dochodzenia lub obrony roszczeń;

d. gdy wniósł sprzeciw wobec wykorzystania jego danych – wówczas ograniczenie następuje na czas potrzebny do rozważenia, czy – ze względu na szczególną sytuację – ochrona interesów, praw i wolności Klienta przeważa nad interesami, które realizuje Administrator, przetwarzając dane osobowe Klienta.

5. Prawo dostępu do danych – podstawa prawna: art. 15 RODO.

a) Klient ma prawo uzyskać od Administratora potwierdzenie, czy przetwarza dane osobowe, a jeżeli ma to miejsce, Klient ma prawo:

a. uzyskać dostęp do swoich danych osobowych;

b. uzyskać informacje o celach przetwarzania, kategoriach przetwarzanych danych osobowych, o odbiorcach lub kategoriach odbiorców tych danych, planowanym okresie przechowywania danych Klienta albo o kryteriach ustalania tego okresu (gdy określenie planowanego okresu przetwarzania danych nie jest możliwe), o prawach przysługujących Klientowi na mocy RODO oraz o prawie wniesienia skargi do organu nadzorczego, o źródle tych danych, o zautomatyzowanym podejmowaniu decyzji, w tym o profilowaniu oraz o zabezpieczeniach stosowanych w związku z przekazaniem tych danych poza Unię Europejską;

c. uzyskać kopię swoich danych osobowych.

6. Prawo do sprostowania danych – podstawa prawna: art. 16 RODO.

a) Klient ma prawo do żądania od Administratora niezwłocznego sprostowania dotyczących jego danych osobowych, które są nieprawidłowe. Z uwzględnieniem celów przetwarzania, Klient, którego dane dotyczą ma prawo żądania uzupełnienia niekompletnych danych osobowych, w tym przez przedstawienie dodatkowego oświadczenia, kierując prośbę na adres poczty elektronicznej zgodnie z § 8 Polityki Prywatności.

7.Prawo do przenoszenia danych – podstawa prawna: art. 20 RODO.

a) Klient ma prawo otrzymać swoje dane osobowe, które dostarczył Administratorowi, a następnie przesłać je do innego, wybranego przez siebie, administratora danych osobowych. Klient ma również prawo żądać, by dane osobowe zostały przesłane przez Administratora bezpośrednio takiemu administratorowi, o ile jest to technicznie możliwe. W takim przypadku Administrator prześle dane osobowe Klienta w postaci pliku w formacie csv, który jest formatem powszechnie używanym, nadającym się do odczytu maszynowego i pozwalającym na przesłanie otrzymanych danych do innego administratora danych osobowych.

8. W sytuacji wystąpienia przez Klienta z uprawnieniem wynikającym z powyższych praw, NAILS.pl spełnia żądanie albo odmawia jego spełnienia niezwłocznie, nie później jednak niż w ciągu miesiąca po jego otrzymaniu. Jeżeli jednak – z uwagi na skomplikowany charakter żądania lub liczbę żądań – NAILS.pl nie będzie mógł spełnić żądania w ciągu miesiąca, spełni je w ciągu kolejnych dwóch miesięcy informując Klienta uprzednio w terminie miesiąca od otrzymania żądania – o zamierzonym przedłużeniu terminu oraz jego przyczynach.

9. Klient może zgłaszać do Administratora skargi, zapytania i wnioski dotyczące przetwarzana jego danych osobowych oraz realizacji przysługujących mu uprawnień.

10. Klient ma prawo żądać od NAILS.pl przekazania kopii standardowych klauzul umownych kierując zapytanie w sposób wskazany w § 8 Polityki Prywatności.

11. Klientowi przysługuje prawo do wniesienia skargi do Prezesa Urzędu Ochrony Danych Osobowych, w zakresie naruszenia jego praw do ochrony danych osobowych lub innych praw przyznanych na mocy RODO.

§ 8

Jak długo przechowujemy dane osobowe?

1. W przypadku, gdy podstawą przetwarzania danych osobowych jest zgoda wówczas dane osobowe Klienta przetwarzane są przez NAILS.pl tak długo, aż zgoda nie zostanie odwołana, a po odwołaniu zgody przez okres czasu odpowiadający okresowi przedawnienia roszczeń jakie może podnosić NAILS.pl i jakie mogą być podnoszone wobec niego. Jeżeli przepis szczególny nie stanowi inaczej, termin przedawnienia wynosi lat sześć, a dla roszczeń o świadczenia okresowe oraz roszczeń związanych z prowadzeniem działalności gospodarczej – trzy lata.

2. W przypadku, gdy podstawą przetwarzania danych jest wykonanie umowy, wówczas dane osobowe Klienta przetwarzane są przez NAILS.pl tak długo, jak jest to niezbędne do wykonania umowy, a po tym czasie przez okres odpowiadający okresowi przedawnienia roszczeń. Jeżeli przepis szczególny nie stanowi inaczej, termin przedawnienia wynosi lat sześć, a dla roszczeń o świadczenia okresowe oraz roszczeń związanych z prowadzeniem działalności gospodarczej – trzy lata.

§ 9

Zmiana Polityki Prywatności

  1. Polityka prywatności może ulec zmianie, o czym Administrator poinformuje Użytkowników strony internetowej poprzez zamieszczenie nowej treści niniejszego dokumentu na stronie internetowej NAILS.pl.

    2.Pytania związane z Polityką Prywatności prosimy kierować na adres: przemyslaw. mozgawa.nails@gmail.com